menu

Huisregels

Gebruiksvoorwaarden van "la Baraque du Braconnier"

la Baraque is te huur van mei t/m september van 10.00 tot 23.00uur

De ruimte is beschikbaar voor bijeenkomsten met families, vrienden, collega's en zo meer, lezingen, cursussen, workshops, vergaderingen, high tea's of lunches. Niet geschikt voor baby-,kraamborrel of kinderfeestje. Er is zitgelegenheid voor gezelschappen tot 40 personen.

Voor de invulling van diverse evenementen wordt samengewerkt met lokale cateraars.

De locatie wordt schoon aangeboden en door u bij vertrek ook zo achtergelaten. Afval en lege flessen zijn voor rekening van de huurder

Wenst u gebruik te maken van het huisservies, b.v. bij catering, wordt €1 huur en €1,50 voor de afwas per persoon in rekening gebracht.

Annulering van een bevestiging is mogelijk tot 2 weken voor gereserveerde datum tegen betaling van €100. Annulering binnen 1 week voor de gereserveerde datum tegen betaling van 50% van de afgesproken huurkosten. Annulering op de dag zelf tegen betaling van 100% van de afgesproken kosten.

Basisprijs is voor groepen tot 20 pers. voor 20-40 pers. geldt een meerprijs. Excl. energie- en reserveringskosten

Er mag geen overlast gemaakt worden door geluidsapparatuur en/of versterkers.

WiFi aanwezig.

Schade aan de locatie en omliggend terrein/en of opstallen en/of inventaris van "le Marteau" , veroorzaakt door de huurder en zijn of haar gasten, dient door de huurder volledig te worden vergoed.

"la Baraque du Braconnier" en omliggend terrein dient schoon en opgeruimd te worden achtergelaten.

Axel, januari 2016

Kamer van Koophandel 32125674, BTW NL0043517686

www.lemarteau.nl

welkom@lemarteau.nl